Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Esmaabikoolitus Tartus

19/12/2014

25EUR

Tähelepanu! Huvi vähesuse tõttu jääb koolitus ära!

Eesti Ratsaspordi Liit korraldab Tartus 19.12.14 kell 11:00 esmaabikoolituse treeneritele, sportlastele ja hobuhuvilistele. Koolituse toimumiskoht on Kaluri 2, (hotell Tartu juurdeehitus, 5.korrus).

Osalustasu 25 EUR saab tasuda kohapeal sularahas või Eesti Ratsaspordi Liidu Swedbanki arveldusarvele EE192200221039505287. Arve alusel maksta soovijatel palume eelnevalt võtta ühendust ratsaliidu bürooga. Tagantjärele arveid ei väljastata!

Koolitust viib läbi doktor Mare Liiger, kes ka eelnevatel aastatel on koolitanud just ratsutamise ja hobustega kokkupuutuvaid inimesi. Koolituse tunnistus väljastatakse AINULT isikuttõendava dokumendi alusel.

Koolitus korraldatakse 1-päevasena tingimusel, et osalejad tutvuvad eelnevalt iseseisvalt koolitaja kodulehel oleva materjaliga: http://www.rkelu.ee (Esmaabi)!

Meeldetuletuseks treeneritele, et vastavalt uuenenud korrale on esmaabikoolituse läbimine kohustuslik. Koolituse läbimisel väljastatud tunnistuse koopia tuleb esitada Kutsekomisjonile koos teiste dokumentidega kutse taotlemisel või taastaotlemisel. Tunnistus peab olema väljastatud viimase 4 aasta jooksul. Esmaabikoolituse võib läbida ka teistes ametlikes esmaabikoolitusi pakkuvates asutustes.

Küsimuste korral võib kirjutada therje@ratsaliit.ee

Details

Date:
19/12/2014
Cost:
25EUR
Website:
http://www.rkelu.ee

Organizer

Eesti Ratsaspordi Liit
Website:
http://www.ratsaliit.ee/

Venue

Hotell Tartu juurdeehitus, 5. korrus
Kaluri 2
Tartu, Tartumaa 51004 Estonia
+ Google Map
Website:
http://www.tartuhotell.ee/konverentsikeskus